Briten Lewis Hamilton er en av verdens beste Formel 1-førere. Han kjører for Mercedes og har vunnet verdensmesterskapet hele tre ganger, nemlig i 2008, 2014 og 2015. Han var den yngste som noensinne fikk kontrakt med et Formel 1-lag da han var kun 13 år gammel, og var virkelig et stort talent fra tidlig alder.

Allerede i sin første sesong i Formel 1-mesterskapet satt han flere rekorder og endte til slutt opp på en andreplass, rett bak finnen Kimi Räikkönen. Hamilton hadde da ledet mesterskapet store deler av sesongen. Den andre sesongen vant han sitt første mesterskap, som den yngste noensinne helt frem til Sebastian Vettel dyttet ham av tronen. Når han vant mesterskapet to år på rad i 2014 og 2015 ble han den første briten til å vinne to år på rad. Han er også den eneste Formel 1-føreren som har vunnet minst ett løp i hvert eneste mesterskap han har deltatt i.

Hamilton har kjørt for Mercedes gjennom hele karrieren, men for ulike Mercedes-lag. Han kjørte lenge for Vodafone McLaren Mercedes og kjører nå for Petronas Mercedes AMG, hvor han tok over for verdensmesteren Michael Schumacher. Han uttalte allerede i en alder av ti år at han ville kjøre for McLaren når han ble voksen – og tre år senere ble drømmen til virkelighet.