Rally er en bilsport som fenger mange. Sporten byr på fart og spenning, og i tillegg er det flere norske førere som hevder seg i verdenseliten. Nå har du også muligheten til å øke spenningen gjennom å satse penger på favorittene dine.

Co-Pilot Rally

Kom i gang med oddsspill

Oddssider på nettet tilbyr odds på en rekke ulike idretter, inkludert rally. Du kan satse på de norske førerne, eller velge en av de utenlandske. Oddsen på sidene forteller hvem ekspertene har troen på, men du har kanskje tro på en annen. Det kan jo skje mange overraskelser underveis i et rally. For å komme best i gang med oddsspill, kan du sikre deg en bonus hos en oddsside, eller til og med teste oddsspill uten å sette inn penger. Les reglene nøye før du takker ja til tilbudene, for det hender det er et par forpliktelser knyttet til pengene du vinner.

Følg løpene live

Livestrømming er et annet tilbud hos oddssidene. Mange rallyløp vises på store sportskanaler, men ikke alle løp sendes direkte på TV. Da er livestrømming et alternativ. I tillegg til at du kan satse penger på VM i rally, kan du ofte satse penger på lengre rallyløp som Rally Dakar. Fordelen med liveodds er nettopp at du kan satse penger på den eller de idrettene som interesserer deg. Du har et mye større utvalg av idretter å velge blant, og dermed kan det bli ekstra spennende å følge sport på TV.

Forventet gevinst

De fleste oddsspill gir relativt lav gevinst, spesielt dersom favorittene vinner. Oddsen forteller hva du får tilbake dersom den aktuelle føreren vinner. Men av og til vinner en outsider, og dersom du har satset på vedkommende, kan du få mange ganger innsatsen tilbake som gevinst. Da blir det ekstra moro!