Sebastian Vettel er en tysk Formel 1-fører som har hatt stor suksess i løpet av sin karriere. Han har vunnet verdensmesterskapet i Formel 1 fire ganger, nemlig fra sesongene 2010 til 2013. Han vant da han kjørte for laget Red Bull Racing og er en av de mestvinnende Formel 1-sjåførene noensinne. I 2015 signerte Vettel med Ferrari, noe som alltid hadde vært en stor drøm for ham.

Han ble i 2010 den yngste personen som noensinne har vunnet Formel 1 i en alder av kun 23, og dyttet dermed Lewis Hamilton av tronen. Ved å vinne de tre påfølgende årene, ble han også den yngste som har vunnet fire verdensmesterskap i Formel 1. Vettel holder en rekke rekorder som den yngste innen en rekke forskjellige Formel 1-arrangementer, -poeng og -seire.

Vettel er kjent for å ha spesielle interesser når det kommer til bilene sine. Han har stor interesse for hjelmdesign og jobber tett med designere for å få hjelmen slik han selv ønsker den. I løpet av karrieren har han byttet hjelm enormt mange ganger, men etter at FIA bestemte at man ikke skulle kunne bytte hjelm for mange ganger i løpet av én sesong, må også Vettel følge dette. Han navngir også bilene sine for å få et nært forhold til bilen – og gir dem selvfølgelig kvinnenavn.