Sébastien Ogier er en fransk rallyfører som kjører for Volkswagen og deltar i Verdensmesterskapet i Rally (WRC). Han holder nå verdensmesterskapstittelen etter at han vant i 2015 sammen med kartleser Julien Ingrassia. Med den seieren har han beholdt tittelen i hele tre sesonger med samme bil, nemlig Volkswagen Polo R WRC. I hele sin karriere har han vunnet 32 etapper i WRC-rally verden over, og er den nest beste franske rallyføreren noensinne, rett bak Sébastien Loeb som har vunnet hele 9 mesterskapstitler.

Ogier begynte karrieren sin i 2005 og allerede i 2007 vant han Peugeot 206 Cup, i en Peugeot 206. Han ble juniorverdensmester året etter i en Citroën C2 S1600. Han kjørte sine første verdensmesterskap i en Peugeot 207 S2000, men vant sitt første rally i 2010, Rally de Portugal, tilbake i Citroën. Ogier gikk over til Volkswagen i 2012 og har kjørt for dem side.

Det er ikke bare verdensmesterskapet som frister Ogier. Han har deltatt i flere oppvisningsrally som Moscow City Racing, Porsche Supercup og Race of Champions. Han er for øyeblikket verdens beste rallyfører og det blir spennende å se om han klarer å ta en ny verdensmestertittel i 2016.